Wonder Woman igra ima velike probleme u razvoju

0
63
wonder-woman-igra-ima-velike-probleme-u-razvoju

Wonder Woman je trenutno jedna od većih superherojskih igara u razvoju od strane Warner Bros. Nakon neuspeha Suicide Squad i Gotham Knights, pritisak je na Monolith Productions, timu koji je osmislio nemesis sistem.

Prošle godine, igra je dobila malo i ohrabrujuće ažuriranje kada je Warner Bros potvrdio da neće pratiti Suicide Squad po pitanju live-service elemenata. Međutim, projekat nije prikazan od prvog trejlera.

Novi izveštaj izgleda da objašnjava zašto je to slučaj. Prema insajderu, Wonder Woman prolazi kroz problematičan razvoj.

Ova informacija dolazi od Grega Millera iz Kinda Funny Games, koji je u industriji video igara već nekoliko decenija. Prema njegovom izvoru, Wonder Woman Monolith Productionsa ne ide dobro.

U protekloj godini, razgovarao sam sa insajderom, koji je rekao da ova igra ima problema.

-Greg Miller

Greg Miller nije dalje elaborirao, ali je prešao na drugu temu nakon što je izjavio da igra verovatno neće biti spremna za prikazivanje. Stoga, sa predstojećim događajima poput Summer Game Fest i Xbox Showcase, ovaj naslov nije previsoko na listi igara koje bi mogle dobiti nove trejlere.

Informacija je takođe zanimljiva jer je Wonder Woman poslednji put viđena krajem 2021. godine. Takav veliki jaz između dva pojavljivanja već je znak za zabrinutost, što sugeriše da je projekat otkriven unapred ili da nije napravio najveći napredak od tada.

Development Hell nije ništa novo za industriju video igara. Razni projekti su patili zbog sukoba ideja, mešanja izvršnih direktora i turbulentnog stanja igara u prošlosti. Bilo koji od ovih mogao bi postati velika prepreka za Wonder Woman.

Međutim, ovo su loše vesti za Warner Bros, obzirom na prethodne igre i neuspeh sa istim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More