Windows kopiranje pomoću AI 

0
52
windows-kopiranje-pomocu-ai 

BIZIT plus

PCPress.rs Image

Microsoft dodaje novu funkciju naprednog lepljenja u PowerToys za Windows 11 koja može da konvertuje vaš sadržaj međuspremnika u hodu uz moć veštačke inteligencije. Nova funkcija može pomoći ljudima da ubrzaju svoje radne tokove radeći stvari kao što su kopiranje koda na jednom jeziku i lepljenje na drugi, iako njeni najbolji trikovi zahtevaju OpenAI API kredite. 

PCPress.rs Image

Napredno lepljenje je uključeno u PowerToys verziju 0.81 i, kada je omogućeno, može se aktivirati posebnom komandom tastera: Windows taster + Shift + V. To otvara prozor naprednog lepljenja koji nudi opcije konverzije nalepljenja uključujući običan tekst, markdovn i JSON. 

Ako omogućite Paste vith AI u podešavanjima Advanced Paste, takođe ćete videti OpenAI prompt gde možete da unesete konverziju koju želite — sažeti tekst, prevode, generisani kod, prepisivanje iz opuštenog u profesionalni stil, Ioda sintaksu ili bilo šta drugo možete misliti da tražite. 

Međutim, postoje preduslovi za korišćenje ove funkcije. Moraćete da dodate OpenAI API ključ u PowerToys i moraćete da kupite kredite za svoj OpenAI nalog ako ih nemate. (API krediti se razlikuju od plaćenog ChatGPT naloga.) 

Izvor: TheVerge

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.