U pokretu: Legend of Mushroom

0
88

Legend Of Mushroom je idle igra sa ultra-jednostavnim gejmplejom gde igrači imaju zadatak da se izbore sa talasima protivnika i bossova, prikupljajući opremu i unapređujući svog lika.

Igra se u velikoj meri oslanja na RNG mehanike i podstiče duge sesije, što nas je podsetilo na nekakvu tematsku ”RPG slot mašinu” (čitaj gacha). Sa brojnim opcijama za kastomizaciju, ali i mikrotransakcijama, uključujući battle pass propusnice i gacha sisteme, igra efikasno angažuje igrače, sa jedne strane kvalitetnim sadržajem, a sa druge vrlo diskutabilnim strategijama koje ipak ”dolaze sa teritorijom”. Ako ste ikada zaigrali neku idle igru, onda znate šta da očekujete.

Vrlo lako ćete se navući na igru zbog njenog jednostavnog i pristupačnog gejmpleja koji vremenom postaje značajno kompleksniji, što stvara lep osećaj napretka. Međutim, iako igra ima odličan dizajn rane monetizacije, njen gacha sistem, pozicioniranje reklama i vrlo očigledne manipulativne taktike developera joj ipak ”smanjuju prosek”.

Legend Of Mushroom se brzo popeo na vrh liste najprofitabilnijih igara, posebno na tržištima Azije i zemljama kao što su Japan i Južna Koreja, što je i logično pošto je ovaj tip igara u tom području verovatno i najpopularniji.

Legend Of Mushroom je dostupan za Android i iOS

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More