Summer Game Fest 2025 potvrđen već sada

0
44
summer-game-fest-2025-potvrdjen-vec-sada

Nakon smrti E3, Summer Game Fest Geoffa Keighleya postao je de facto najveći letnji gejming događaj, sa velikim delom industrije koji pruža podršku godišnjem događaju. Nakon uspešnog zaključka pete godine prikaza, Keighley je očekivano potvrdio da će se 2025. godine održati izdanje prikaza.

Objavivši to na Twitteru, Keighley je zvanično potvrdio da će SGF sledeće godine ponovo biti održan, rekavši: “Oduševljeni smo što možemo da najavimo da će #SummerGameFest ponovo biti održan u Los Anđelesu u junu 2025. godine, uključujući Play Days od @iam8bit i showcase događaj kojem fanovi mogu prisustvovati. Zajedno sa industrijom, nastavićemo da gradimo ono što sledi.”

Nije dat tačan datum, ali s obzirom na to da su poslednja 3 prikaza počela 12., 11. i 10. juna respektivno, očekujte da će događaj sledeće godine biti održan tokom prvog dela meseca.

Iako ništa ne može sasvim da dočara magiju E3 u njegovom najboljem periodu, čini se da Keighley i ostali čine sve što mogu da donesu letnju euforiju fanovima video igara širom sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More