Sony radi na novoj Astro Bot igri za PS5

0
95
sony-radi-na-novoj-astro-bot-igri-za-ps5

Još 2018. godine, Sony je predstavio Astro Bot, svog novog maskotu, koji je postao popularan nakon izdanja Astro Bot: Rescue Mission za PlayStation VR. Lik se vratio 2020. godine u Astro Playroom, besplatnom tehničkom prikazu za PS5, dajući novim kupcima konzola brz način da vide mogućnosti novog sistema i njegovog DualSense kontrolera. Sada, čini se da je na putu potpuno nova Astro igra.

Gaming zajednica je uzbuđena u iščekivanju dok se glasine o potpuno novoj Astro Bot igri pojavljuju. Prema dobro poštovanom leakeru, billbil-kun, poznatom po tačnim curenjima raznih PlayStation najava, Sony i Team Asobi rade na novoj Astro igri.

Za razliku od Astro Bot: Resuce Mission, ova nova igra neće biti dizajnirana za VR, umesto toga biće to PS5 igra, koja koristi DualSense kontroler da bi razlikovala i poboljšala gameplay, umesto virtualne stvarnosti.

Čini se da ćemo u ovoj novoj igri imati više okruženja za istraživanje, uključujući novi pejzaž pustinje. Očekuje se da će se Astro pridružiti barem jednog novog igrivog lika.

Očekuje se da će nova Astro Bot igra biti najavljena na sledećem PlayStation Showcase događaju, koji se očekuje da će se održati kasnije ove nedelje, ili početkom juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More