Resident Evil 9 je ipak nekoliko godina daleko

0
38
resident-evil-9-je-ipak-nekoliko-godina-daleko

Ako nestrpljivo očekujete novine o Resident Evil 9, možda ćete morati da se pripremite na ne tako prijatne vesti. Insajder Dusk Golem je naznačio da je izlazak igre još daleko.

U nedavnom Twitter threadu, Dusk Golem je savetovao fanove da umanje svoja očekivanja u vezi sa najavom Resident Evil 9 ovog leta. On je sugerisao da će i najava i izlazak igre verovatno biti odloženi do 2025. ili 2026. godine:

“Prvo, trebalo bi da zaboravite na očekivanja da će RE9 biti najavljen ovog leta. Inicijalne glasine koje sam čuo sada verujem da su tačne…”

Dusk Golem je prvi izvestio da bi Resident Evil 9 mogao biti najavljen ovog leta i čak je nagovestio rani datum izlaska 2025. godine. Pošto je ovaj izvor bio tačan u ranim informacijama o prethodnim Resident Evil igrama, ova glasina je privukla pažnju fanova. Međutim, sada se izvinjava zbog “konfuzije” u suprotnim glasinama.

Iako je Resident Evil 9 možda još daleko, trebali bismo uskoro videti više Remakeova u serijalu. Za početak, Code Veronica Remake je u razvoju, kao i Remake za Resident Evil 0. Međutim, takođe se tvrdi da nema pokreta na Remake verziji Resident Evil 5, niti drugom rimejku za Resident Evil 1.

Read More