PepsiCo predstavio „pametnu“ konzervu

0
47
pepsico-predstavio-„pametnu“-konzervu

PCPress.rs Image

Tehnologija i inovacija idu ruku pod ruku i danas se koriste u svakom industrijskom sektoru, uključujući i proizvodnju bezalkoholnih pića. U svoje proizvodne procese pokušavaju da ih „uglave“ kako kompanije koje se bave pakovanjem proizvoda, tako i restorani i lanci brze hrane. Jedan od poslednjih primera je i PepsiCo. Oni su proizveli Pepsi Smart Can, novu konzervu s kojom kompanija želi da obezbedi novo iskustvo, prilagođeno novim generacijama mladih.

PCPress.rs Image

Mauro Porcini, Podpredsednik PepsiCo kompanije i vođa dizajnerskog tima, naveo je da je pametna konzerva njihov odgovor na korisnike koji su „žedni za više iskustava“. Smart Can je konzerva obmotana u fleksibilan 3D ekran visoke definicije koji poseduje i sopstvenu SIM karticu. Zahvaljujući tome, kompanija može da prilagođava sadržaj prikaza na ekranima bukvalno svakom pojedinačnom korisniku. Mark Kirkham, CMO u kompaniji smatra da će na ovaj način njihov brend i njihova poruka mnogo lakše dopreti do korisnika.

PepsiCo planira da pametne konzerve prvo ponudi maloj, selektovanoj grupi korisnika širom sveta. Kada će se to desiti nije precizirano, sem da je okvirni plan da bude u narednim mesecima.

Izvor: NDTV

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.