Otkrivena cena za Sonijevu multiplejer pucačinu Concord

0
27
otkrivena-cena-za-sonijevu-multiplejer-pucacinu-concord

Najavljena otprilike u ovo vreme prošle godine sa neverovatno nejasnim teaser trailerom, Sonijev multiplayer live-service first person shooter ‘Concord’ konačno je imao svoje pravo zvanično predstavljanje tokom prošlonedeljnog State of Play. Međutim, još uvek znamo gotovo ništa o monetizaciji igre – osim što je Sony rekao da se naslov može ‘prednaručiti’ ovog meseca. Zahvaljujući curenju informacija od samog PlayStationa, možda ćemo imati konkretne cene za Concord.

Kako je otkrio korisnik ResetEra ‘–R’, australijska PlayStation Store izgleda da je slučajno procurila cena za Concord, tražeći 60 australijskih dolara za standardno izdanje i 95 za Digital Deluxe izdanje.

Iako ovo može zvučati zastrašujuće na prvi pogled, cene igara u Australiji su uvek bile prilično visoke, pa tako, vršeći konverzije i upoređujući sa Sonijevim Helldivers II od ranije ove godine, čini se da će predstojeća igra koštati 40 dolara za standardnu verziju – isto kao Helldivers II.

Rasprava o Concordu izgleda mnogo manje pozitivno kada se uporedi sa Helldivers II, međutim, ovaj poslednji je video svoju popularnost tek nakon izlaska – tako da ćemo morati da sačekamo i vidimo šta igrači misle kada igra bude lansirana u avgustu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More