Obsidian greškom otkrio datum izlaska za Avowed

0
50
obsidian-greskom-otkrio-datum-izlaska-za-avowed

Obsidian je izgleda procurio planove za izlazak Avowed sredinom novembra.

U nedelju, studio je objavio blog post koji se poklapa sa izlaskom novog Avowed story trejlera tokom Xbox Games Showcase, koji je ponovio planove za izlazak igre 2024. godine.

“Poslednjih nekoliko meseci u Obsidian Entertainment su bili brzi i uzbudljivi. Otkako smo vas videli na Xbox Developer Direct-u prošlog januara, bili smo zauzeti sa Avowed-om pripremajući ga za izlazak 12. novembra 2024. godine,” originalno je pisalo u poruci direktora igre Carrie Patel.

Međutim, kako je primetio korisnik X Wario64, poruka je brzo ažurirana da bi se uklonila referenca na datum izlaska igre.

Nije jasno zašto je najava datuma izlaska povučena, ali je moguće da će planovi za lansiranje Avowed biti otkriveni kada se RPG pojavi na Official Xbox Podcastu.

U aprilu, The Verge je tačno izvestio o nizu najava koje će biti napravljene na nedeljnom Xbox Games Showcase, uključujući otkrivanje novih Call of Duty i Gears of War igara.

Takođe je tvrdio da će Microsoft koristiti događaj da najavi datume izlaska za nekoliko igara koje izlaze ove godine, uključujući novembarske datume izlaska za Avowed i Microsoft Flight Simulator 2024. Datum izlaska 19. novembar za ovaj poslednji je potvrđen na jučerašnjem događaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More