Objavljeno kada izlazi Tomb Raider Netflix serija

0
54
objavljeno-kada-izlazi-tomb-raider-netflix-serija

U septembru prošle godine, Netflix je zvanično najavio da rade na animiranoj seriji Tomb Raider. Serija pod nazivom ‘Tomb Raider: The Legend of Lara Croft’ prikazana je sa kratkim teaser trejlerom. Sada smo dobili prvi pravi pogled na seriju – uz datum premijere.

Postavljeno da bude objavljena na Netflixu 10. oktobra 2024. godine, Tomb Raider: The Legend of Lara Croft izgleda kao akciona serija koja uzima više inspiracije iz Crystal Dynamicovog reboota iz 2013. godine, a ne iz originalne PS1 trilogije.

Zapravo, prema samom Netflixu, “Serija se nastavlja odmah nakon događaja iz trilogije video igara Survivor – Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider i Shadow of the Tomb Raider – i nalazi Laru kako napušta svoje prijatelje da bi se upustila u sve opasnije solo avanture.”

Trenutno nije jasno da li će serija biti kanon za igre ili ne, jer dok se neki od glasova iz igre vraćaju, titularna Lara Croft je glas Hayley Atwell u animeu (za razliku od Camille Luddington koja je igrala Laru u najnovijoj trilogiji).

Bez obzira na to, anime sam izgleda dobro, i s obzirom da ćemo dobiti i Netflixovu animiranu seriju, kao i live-action adaptaciju (koju distribuira Amazon), čini se samo pitanje vremena kada će Lara Croft napraviti svoj veliki povratak u svet video igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More