Netflix radi na Minecraft animiranoj seriji

0
42
netflix-radi-na-minecraft-animiranoj-seriji

ERP 2024


PCPress.rs Image

Dok je Minecraft zvanično objavljen 2011. godine, prvi put je predstavljen javnosti još 2009. godine. Ove godine Minecraft slavi svoju 15. godišnjicu, a kao deo proslave tog jubileja, Netflix i Mojang Studios su najavili da rade na animiranoj seriji zasnovanoj na ovoj ikoničnoj sandbox igri. Serija će biti računarom generisana animacija koju razvija kanadski studio WildBrain, koji je takođe bio iza animiranih Netflix emisija Carmen Sandiego i Sonic Prime.

PCPress.rs Image

Originalna priča i novi likovi

Kompanije su izjavile da će serija imati originalnu priču zasnovanu na novim likovima koji će “prikazati svet Minecrafta u novom svetlu.” Verovatno ćemo saznati šta tačno to znači pre nego što serija bude lansirana, kada počnu da objavljuju najave i trejlere. Video koji su Netflix i Mojang objavili samo najavljuje njihovu saradnju — moraćemo da sačekamo više informacija o tome da li će emisija i dalje uključivati likove koje svi poznajemo iz igre, poput Stevea, creepera i zombija, ili će zaista uključivati samo likove koje nikada ranije nismo videli. Ako dugo odlagani Minecraft film ikada bude napravljen, ipak ćemo videti Steve-a u adaptaciji. Ranije ove godine, Deadline je izvestio da će Jack Black igrati blokastog protagonistu igre zajedno sa Jasonom Momoom.

Proslave godišnjice

Tokom proteklih nekoliko nedelja, Minecraft je takođe objavio specijalne predmete za proslavu svoje 15. godišnjice, uključujući besplatne dodatke za proslavu, besplatnu mapu, plašt i pozadine za desktop. Sve Mojangove jubilejske predmete i najave možete videti na Minecraft sajtu.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.