Nadolazeći FPS Concord dobio datum izlaska uz gejmplej

0
88

Najavljen otprilike u ovo vreme prošle godine sa izuzetno nejasnim teaser trejlerom, Sonijev first-party multiplayer live-service first person shooter ‘Concord’ konačno je imao svoje pravo zvanično predstavljanje. Prikazano tokom sinoćnje emisije State of Play, sada smo dobili prvi pogled na gameplay – kao i datum izlaska.

Služeći kao veliki događaj za Concord, Sony i Firewalk Studios su ponudili pogled na narativ igre kao i na stvarni gameplay.

Kao što se očekivalo, Concord izgleda da crpi inspiraciju iz mnogih popularnih PvP igara, budući da je “5v5 karakterno vođeni, first-person multiplayer shooter” sa gomilom različitih i po izgledu jedinstvenih likova – deluje kao mešavina Overwatch i Destiny.

Pune detalje o svetu igre i likovima možete pronaći OVDE, ali možda najuzbudljivija najava je došla u obliku datuma izlaska – sa Concordom koji je postavljen da se pokrene 23. avgusta za PS5 i PC.

Za igru nije dat cenovnik, ali s obzirom na činjenicu da će potencijalni kupci moći da “prednaruče” naslov od 6. juna, sigurno je reći da neće biti besplatna za igranje.

Read More