Nadolazeća Terminator igra će biti isključivo PvE

0
55
nadolazeca-terminator-igra-ce-biti-iskljucivo-pve

Nacon je nedavno otkrio neke uzbudljive nove informacije o svojoj predstojećoj Terminator igri, Terminator: Survivors. Igra će stići na Steam Early Access kasnije ove godine, a najnoviji detalji sugerišu da bi to mogla biti revolucija u svetu PvE naslova.

Terminator: Survivors će imati potpuno igrivu singlplejer offline kampanju sa jedinstvenom radnjom i opcijom da se igra sa do tri prijatelja. Igra će ostati PvE, bez planova za uvođenje PvP.

Igra je postavljena 2009. godine, odmah nakon Sudnjeg dana (2005), kada je svet postao ruševina. U igri će biti samo jedan težak T-800, što, prema developerima, čini igru mračnijom i više poput filma. Igrači će započeti svoje putovanje sa već uspostavljenom bazom povezanom sa pričom igre, koju mogu proširiti izgradnjom i poboljšanjem objekata. Međutim, Nacon je sugerisao da igra neće mnogo kružiti oko izgradnje baze.

Jedna cool funkcija igre je mogućnost vožnje automobila. Nacon je naveo da će mehanika vožnje činiti istraživanje ugodnijim i omogućiti saradnju sa prijateljima, iako još uvek treba da saznamo koje vrste vozila će igrači moći da voze. Developer je takođe otkrio da se igra razvija na Unreal Engine 5, ali još uvek nije jasno da li će igra koristiti Nanite i Lumen.

Igra će prvo biti izdana u Early Access 24. oktobra pre punog izdanja. Međutim, Nacon planira da sprovede privatne testove pre faze Early Access.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More