Microsoft je predstavio Team Copilot

0
49
microsoft-je-predstavio-team-copilot

PCPress.rs Image

Alat može da asistira grupama korisnika.

PCPress.rs Image

Team Copilot može takođe služiti kao moderator sastanka

Na ovogodišnjem Build događaju, Microsoft je najavio Team Copilot. Varijanta AI alata kompanije koji može zadovoljiti potrebe grupe korisnika.

Proširuje sposobnosti Copilota izvan one ličnog asistenta, tako da može služiti čitavom timu, odeljenju ili čak celoj organizaciji, saopštila je kompanija u svojoj najavi. Novi alat je dizajniran da preuzme zadatke koji oduzimaju mnogo vremena kako bi oslobodio osoblje. To su uglavnom upravljanje dnevnim redom sastanaka i vođenje beleški koje članovi grupe mogu po potrebi prilagoditi.

Team Copilot može takođe služiti kao moderator sastanka. On može da sumira važne informacije za one koji kasne (ili za referencu nakon sastanka) i odgovara na pitanja. Na kraju, može kreirati i dodeljivati zadatke u Planner-u, pratiti njihove rokove i obaveštavati članove tima ako treba da doprinesu ili pregledaju određeni zadatak. Ove funkcije će biti dostupne u okviru pregleda za Copilot za Microsoft 365 i biće dostupne onima koji plaćaju licencu počevši kasnije ove godine.

Pored Team Copilot-a, Microsoft je takođe najavio nove načine na koje korisnici mogu personalizovati AI asistenta. Korisnički Copiloti kreirani iz SharePoint-a mogu se dalje uređivati i unapređivati u Copilot Studio-u, gde takođe mogu praviti prilagođene Copilote koji deluju kao agenti.

Ovo bi bilo omogućeno kompanijama i vlasnicima preduzeća da automatizuju poslovne procese, kao što je end-to-end ispunjenje narudžbine. Na kraju, debi Copilot-a u Studio-u će olakšati programerima da prave Copilot ekstenzije koje mogu prilagoditi akcije AI alata.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.