Microsoft Flight Simulator 2024 izlazi u novembru

0
42
microsoft-flight-simulator-2024-izlazi-u-novembru

Skoro tačno pre godinu dana, tim u Asobo Studios je najavio Microsoft Flight Simulator 2024 – nastavak veoma voljenog naslova iz 2020. godine, donoseći sa sobom poboljšanja u pogledu game enginea, preko desetak novih poslova i još mnogo toga. Tokom najnovijeg prikaza igara Microsofta, dobili smo još jedan pogled na predstojeći simulator – zajedno sa datumom izlaska.

Planirano je da stigne 19. novembra za Xbox Series X|S i PC, Microsoft Flight Simulator 2024 “nudi najveću, najraznovrsniju i najdetaljniju flotu aviona, najkompletniji prikaz aerodroma i vazdušnog saobraćaja, i vizuelno najimpresivniji prikaz Zemlje ikada stvoren.”

Kao što je pomenuto, igra će dodati gomilu novih poslova, ciljeva i mogućnosti za igranje uloga, uključujući “borbu protiv požara iz vazduha, potragu i spašavanje, komercijalne letove, udaljene operacije sa teretom, VIP čarter uslugu, vazdušne trke, i još mnogo toga.”

Budući da je first-party igra, MSFS 2024 će naravno biti dostupan od prvog dana na Xbox Game Pass. Biće zanimljivo videti da li će ova iteracija dobiti isto toliko podrške posle lansiranja kao i poslednja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More