Metal Gear Solid 3 Remake navodno odložen 2025. godine

0
32
metal-gear-solid-3-remake-navodno-odlozen-2025.-godine

Konami se sprema da predstavi Metal Gear Solid kako novim tako i starim fanovima u novom svetlu kroz predstojeći remake. Metal Gear Solid 3 Remake koristi Unreal Engine 5 da bi osvežio ovaj ikonični naslov.

Očekivalo se da će ovaj remake biti lansiran 2024. godine, ali Konami još uvek nije podelio zvanični datum izlaska. Kako se Summer Game Fest približava, insajder je sada nagovestio odlaganje, navodeći da je Metal Gear Solid 3 Remake odložen do 2025. godine.

Metal Gear Solid 3 je originalno izdat 2004. godine. Igra je postavila visoku lestvicu za žanr stealth-akcije i podigla serijal na nove visine.

Prema PlayStationovim istaknutim trejlerima, remake je bio deo njihove ponude za ovu godinu. Ovo je stvorilo uzbuđenje za lansiranje, ali pouzdani Billbil-Kun navodi da izvori sada ukazuju na lansiranje 2025. godine.

Leaker još uvek nije potvrdio ove informacije sa više izvora. Međutim, s obzirom na nedavni nedostatak informacija o Metal Gear Solid 3 Remake, ne bismo bili šokirani ako bi curenje informacija na kraju bilo tačno.

Štaviše, on navodi da će se igra pojaviti u roku od 10 dana. Stoga, može biti deo Xbox Games Showcase ili Summer Game Fest.

Read More