Logitech dodaje programabilne dugmiće za ChatGPT na svojim miševima i tastaturama

0
72
logitech-dodaje-programabilne-dugmice-za-chatgpt-na-svojim-misevima-i-tastaturama

BIZIT plus

PCPress.rs Image

Logitech je predstavio novi softverski alat pod nazivom Logi AI Prompt Builder, koji vam omogućava brz pristup funkcijama ChatGPT-a. Prvo morate da povežete određeni taster na tastaturi ili dugme na mišu sa alatkom iz softvera Logi Options+. Nakon toga, možete koristiti taj taster ili dugme kao prečicu da pozovete alatku za pravljenje upita kada vam zatreba.

PCPress.rs Image

Nabavka novog miša/tastature jedina sigurna opcija

Prozor sa alatkama se pojavljuje kada ga pozovete, popunjen tekstom koji ste istakli. Već ima funkcije ili „recepte“ koje možete da koristite, kao što su preformulisanje, rezimiranje i kreiranje e-pošte, koji će svoje rezultate zasnivati na tekstu koji ste izabrali. Međutim, možete kreirati i sopstvene recepte, uključujući i onaj koji može da generiše slike. Unutar svake funkcije, takođe možete da prilagodite dužinu i ton rezultata dok ne dobijete onaj koji odgovara vašim potrebama. To bi moglo pomoći u sprečavanju poremećaja u vašem toku rada ako često koristite AI alate. A ako ne, pa, možda se OpenAI nada da bi ovo moglo da smanji trenje i da vas natera da koristite ChatGPT.

Logitech kaže da možete pristupiti Logi AI Prompt Builder-u ako imate jednu od njegovih tastatura i miševa koji podržavaju verziju aplikacije Logi Options+ na engleskom jeziku, uključujući MX, Ergo, Signature i Studio seriju uređaja. Ali imajte na umu da posedovanje jednog od njegovih novijih modela nije garancija da ćete moći da mu pristupite: neki korisnici kažu da su morali da nabave novi miš, jer se njihov model M557 iz 2022. godine smatrao prestarim za pristup alatu.

Jedan model koji će sigurno biti u stanju da izazove brzi kreator je novo lansirani Logitech Signature AI Edition miš, koji već ima namensko dugme za njega. Dodatak možete dobiti samo sa njegove veb stranice u SAD-u i Velikoj Britaniji počevši od ovog meseca za 49,99 dolara.

Ranije ove godine, Microsoft je predstavio namenski taster na tastaturi za pozivanje Copilota, koji takođe pokreće OpenAI tehnologija. Kompanija je rekla da će se Copilot ključevi pojaviti na novim računarima koji dolaze ovog proleća, kao i na budućim Surface uređajima.

Izvor: Engadget

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.