Limitless AI Pendant privezak je ono šta smo u startu očekivali od Humana AI

0
41
limitless-ai-pendant-privezak-je-ono-sta-smo-u-startu-ocekivali-od-humana-ai

Humana AI Pendant, kada se pojavila, privukla je dosta pažnje zbog svog super izgleda. To je AI značka za rever s kojom možete razgovarati, projektuje informacije na vaš dlan, a i snima fotografije. Limitless AI Pendant je znatno različit, znatno bolji u onome što radi naspram svoh starijeg brata. Na temelju mogućnosti Limitless aplikacije da obogati sastanke i video razgovore sa AI, Limitless AI Pendant deluje kao vaš pomoćnik na sastancima, pomažući vam da se pripremite, transkribujete i beležite sve svoje sastanke.

Od samog početka, Limitless AI Pendant izgleda i oseća se bolje od Humane AI značke. Humana značka je bila velika, glomazna, i imala je suviše nepotrebnih detalja poput kamere i projektora. Limitless AI Pendant odbacuje sve što je nepotrebno zadržavajući samo mikrofon, i koristi dizajn u jednom komadu u stilu klipse koji se pričvršćuje za vaš rever, džep, ili čak ogrlicu oko vrata bez da izbočuje vašu košulju. Nedostatak projektora znači da možete postaviti privezak bilo gde bez brige o tome kako će projektovati informacije na vašu ruku, što mu daje veliku prednost u odnosu na Humane značku, koja je neugodno stajala tačno tamo gde bi trebala da bude sigurnosna traka, stvarajući priličnu prepreku.

Limitless AI Pendant

Na frontu upotrebljivosti, Limitless AI Pendant se fokusira na vrlo dobro definisanu izjavu o problemu. Umesto da bude arbitrarni AI agent koji može učiniti bilo šta za vas, njegova jedina svrha je da radi na tome da vam pomogne da upravljate sastancima sa AI poboljšanom pripremljenošću. Nema funkcije koja deluje nepotrebno, ništa što će potpuno isprazniti vašu bateriju čak i kada je ne koristite.

Koristeći veštačku inteligenciju, ogrlica Limitless transkribuje razgovore (posebno sastanke), omogućavajući vam da kasnije pregledate važne tačke. Čak inteligentno analizira diskusije i predlaže akcione stavke za vašu listu obaveza, štedeći vam dragoceno vreme i obezbeđujući da ništa ne promakne. Dok se drugi AI nosivi uređaji čine šaljivima, ogrlica Limitless nudi praktično rešenje. Eliminisanjem potrebe za pravljenjem beleški i ručnim kreiranjem liste obaveza, oslobađa mentalni prostor i omogućava vam da se u potpunosti angažujete na sastancima.

Kompatibilnost sa postojećim softverom poput Zoom-a, Google Meet i Slack-a je još jedan prekretnica. Ne postoji potreba za dodatnim preuzimanjem ili odobrenjem IT odeljenja – ogrlica Limitless se lako integriše u radni proces. Vaši podaci su anonimizirani i sigurno čuvani u oblaku. Osim toga, ogrlica snima razgovore samo uz saglasnost, obezbeđujući da se svi uključeni osećaju prijatno.

Tamo gde ogrlica Limitless AI zapravo pokazuje svoju korisnost je u tome što efikasno zamenjuje potrebu za nošenjem telefona sa sobom. Jednostavno pritisnite dugme i AI ogrlica počinje sa snimanjem i transkribovanjem. To je jednostavno, sigurno, i obavlja svoj posao savršeno bez mnogo prostora za grešku. To je olakšano s obzirom da ima veoma dobro definisanu ulogu.

Ogrlica Limitless AI počinje sa atraktivnom cenom od 99 dolara. Pretplata otključava puni potencijal, a besplatan paket omogućava 10 sati AI funkcija mesečno, zajedno sa neograničenim skladištenjem zvuka. Za one koji trebaju više, Pro plan od 19 dolara mesečno nudi neograničene AI funkcije i skladištenje zvuka, obezbeđujući da vaša kreativna struja nikada ne presuši. Osim toga, ogrlica Limitless dolazi u različitim bojama, od klasične crne do smele šumske zelene i jarko roze, da se savršeno uklope sa vašim ličnim stilom.

Read More