LELO lansira Dot Travel kako bi uklonio stres putovanja sa seksualnim igračkama

0
36
lelo-lansira-dot-travel-kako-bi-uklonio-stres-putovanja-sa-seksualnim-igrackama

Švedski brend za seksualno blagostanje, LELO, lansirao je Dot Travel, kompaktnu verziju svog popularnog vibratora, pogodnu za putovanja. Novi LELO Dot Travel klitoralni pinpoint vibrator i dalje pruža iste orgazmične senzacije kao njegov prethodnik, ali s naglaskom na putovanja.

Kao što možete pretpostaviti po imenu, LELO Dot Travel je baziran na originalnom LELO Dotu. Njegova Infinite Loop tehnologija obećava beskrajan užitak i fokus na klitoris. Sada se LELO usmerava na one koji vole da nose svoje seksualne igračke, kao što su najbolji vibrator, sa sobom na putovanja. S proleća i letnjih odmora tik pred vratima, LELO Dot Travel je savršeni saputnik za uživanje u pokretu.

LELO Dot Travel

Putna verzija LELO Dot Travel mera svega 138 x 26 x 27mm, što ga čini odmah spremnim za vaš kofer, torbu ili tašnu. Takođe ima dugotrajnu bateriju, tako da, zavisno od odredišta, nećete morati da brinete o donošenju punjača ili da će igračka ostati bez baterije dok ste odsutni.

Jedno od zlatnih pravila za putovanje sa seksualnom igračkom je da se uverite da vaša igračka ima putni režim. Pa, LELO Dot Travel u tom pogledu ima sve što vam treba. Ne samo što je kompaktan i diskretan, već ima mehaničku bravu da možete da je zaključate tokom transporta, tako da se ne bi slučajno uključila i počela da zvoni dok prolazite kroz aerodromsku sigurnost!

Poput LELO Dotta, LELO Dot Travel ima mnoge iste karakteristike, uključujući svoj pinpoint oblik. Ako pogledate ove dve igračke jednu pored druge, glavna stvar koja vam nedostaje u LELO Dot Travel je prostor u sredini koji služi kao ručka. Sa manjom veličinom, nećete stvarno to propustiti, plus je udobno držati ga u dlanu.

LELO Dot Travel

LELO Dot Travel nudi osam različitih režima za igranje, i koristi Infinite Loop tehnologiju za stvaranje eliptičnih pokreta putem mekog i savitljivog vrha za uzbudljive senzacije. Dostupan u roze i ljubičastim bojama, LELO Dot Travel je takođe potpuno vodootporan tako da možete da ga ponesete u kadu ili tuš sa sobom.

Savršeno za vaš sledeći odmor ili za one koji preferiraju manju seksualnu igračku, LELO Dot Travel sada može da se kupi na LELO sajtu.

Read More