Lara Croft dolazi u Dead by Daylight

0
34
lara-croft-dolazi-u-dead-by-daylight

Od svojih skromnih početaka kao omaž klasičnim horor filmovima, Dead by Daylight postao je franšiza za sebe – u kojoj se mnoge poznate horor franšize udružuju sa asimetričnom multiplayer igrom. Ipak, bilo je i podjednako čudnih uključenja – od Attack on Titan do Nikolasa Kejdža – a uskoro i Lare Kroft.

U objavi koju je objavio Eurogamer (koja je kasnije uklonjena zbog preranog objavljivanja), Behaviour Interactive otkrio je da će sledeći heroj suočiti sa strašću biti Lara Kroft, rekavši:

„Lara Kroft je preživela ekspedicije koje bi se malo ko usudio da pokuša, pogledala smrti u oči i preživela da ispriča priču… Sada se mora suočiti sa još jednom mračnom avanturom obavijenom maglom.“

Opis se nastavlja: „S obzirom na njeno iskustvo i veštine, Lara Kroft savršeno utelovljuje karakteristike potrebne za preživljavanje u Magli i sasvim se uklapa u svet Dead by Daylight zajedno sa drugim ikoničnim likovima. Iako je dobro pripremljena za predstojeće izazove, u izopačenom svetu Entiteta budućnost nikada nije zagarantovana.“

Prema izveštaju, Lara Kroft trebalo bi da stigne 16. jula, uz neku vrstu javnog testiranja pre toga.

Iako je iznenađenje delimično otkriveno, ipak je zanimljivo i uzbudljivo videti da će Lara Kroft, od svih, doći u Dead by Daylight.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More