Izlazak pucačine XDefiant prožet problemima sa serverima

0
60
izlazak-pucacine-xdefiant-prozet-problemima-sa-serverima

Nakon brojnih odlaganja, Ubisoftov odgovor na Call of Duty je konačno zvanično lansiran nakon brojnih odlaganja. Iako je privukla fanove tokom leta zahvaljujući uspešnim testovima igranja, razni problemi su doveli do mnogo dužeg odlaganja nego što je planirano. Nažalost, serveri igre nisu izdržali pritisak nakon lansiranja, a igrači su se žalili na nemogućnost pronalaženja mečeva i isključivanje iz igre.

Iako je izlazak ove igre od ogromnog značaja za Ubisoft, prvi utisak nije baš najbolji za igrače. XDefiant je objavljen kao free-to-play pucačina, što je privuklo milione igrača na PC-u i konzolama, ali serveri nisu bili spremni na takav priliv. Nažalost, serveri ne funkcionišu kako bi trebalo i gomila igrača je već razglasila da se suočava sa problemima poput diskonektovanja bez razloga ili nemogućnost pronalaska meča.

Projektni lider XDefiant, Mark Rubin, već je izjavio na Twitteru da tim radi na rešenju problema, pa se nadamo da će to biti rešeno pre nego što se broj igrača poveća tokom vikenda.

Matchmaking servers go boom! We are working on it. pic.twitter.com/8gjk8dASzG

— Mark Rubin (@PixelsofMark) May 21, 2024

Read More