Elden Ring se vratio među najprodavanije Steam igre u susret DLC-u

0
70
elden-ring-se-vratio-medju-najprodavanije-steam-igre-u-susret-dlc-u

Elden Ring, igra godine 2022, je nesumnjivo jedno od najboljih izdanja FromSoftware studija. Studio je kreirao otvoreni svet koji je ponudio nezaboravno iskustvo u 2022. godini, i ovaj naslov i dalje cveta do danas.

Fanovi su bili neverovatno uzbuđeni za franšizu otkako je najavljen Shadow of the Erdtree DLC. FromSoftware je nedavno debitovao sa drugim trejlerom, i od tada su fanovi više nego spremni da se upuste u još jednu avanturu u The Lands Between.

Računajući sve free-to-play naslove na Steamu, Elden Ring se nalazi među top 5 najprodavanijih na platformi.

Međutim, pošto je sve iznad magnum opusa FromSoftware ili free-to-play naslov ili Steam Deck, igra se može smatrati najprodavanijim premium izdanjem na Steamu u trenutku pisanja.

Takođe treba napomenuti da je Shadow of the Erdtree među top 20 najprodavanijih, a DLC će verovatno pridružiti Elden Ringu na vrhu kako se datum izlaska približava. Za sada, još uvek ima dosta vremena da se pripremite za ovu ekspanziju.

Elden Ring trenutno izgleda da ide čak i bolje od nedavnih izdanja poput Ghost of Tsushima. Ono što ovo čini još impresivnijim je činjenica da FromSoftware ne nudi popust ili promociju za ovu igru.

Sa novim pregledima koji se očekuju uskoro i svi očekuju Shadow of the Erdtree dok se junsko izdanje približava, Elden Ring može samo da ide dalje odavde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More