Custom GPT od sada dostupan i besplatnim korisnicima ChatGPT-a

0
30
custom-gpt-od-sada-dostupan-i-besplatnim-korisnicima-chatgpt-a

ERP 2024


PCPress.rs Image

Besplatni korisnici ChatGPT-a sada mogu pristupiti prilagođenim GPT-ovima, analizirati grafikone, postavljati pitanja o fotografijama i koristiti druge funkcije koje su dodate sa GPT-4o početkom maja.

PCPress.rs Image

Dostupne funkcije za sve korisnike

Funkcije poput modela i odgovora sa interneta, analize podataka, kreiranja grafikona, vizije, otpremanja datoteka, memorije i prilagođenih GPT-ova bile su dostupne plaćenim korisnicima — ChatGPT Plus, Teams i Enterprise — ali su sada otvorene za sve koji koriste ChatGPT.

Dok besplatni korisnici ChatGPT-a mogu otkrivati i koristiti prilagođene GPT-ove, što je prethodno bilo dostupno samo pretplatnicima, oni neće moći kreirati svoje vlastite. Prilagođene verzije ChatGPT-a koje smo već koristili variraju od rečnika na zahtev do vodiča za kupovinu u Ikea-i. Kreatori prilagođenih GPT-ova takođe mogu učestvovati u programu deljenja prihoda koji je OpenAI počeo testirati u martu.

Pristup analizi podataka i kreiranju grafikona omogućava korisnicima da povežu podatke sa OneDrive-a i Google Drive-a sa ChatGPT-om za bržu analizu i prilagodljive grafikone.

Prednosti za pretplatnike

Međutim, pretplatnici i dalje imaju jednu prednost: manje ograničenja u broju poruka. Kada besplatni korisnici dostignu limit poruka ili razgovora koristeći GPT-4o, automatski će se prebaciti na GPT-3.5.

Jedna funkcija koju korisnici neće čuti, bez obzira na nivo pretplate, je kontroverzni Sky glas. OpenAI je povukao taj glas, poznat po svojoj sličnosti sa Scarlett Johansson-inim izvođenjem u filmu „Her,“ ali su drugi glasovi i dalje dostupni na ChatGPT-u.

Izvor: The Verge

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.