Concord – Mali deo igre izazvao razočaranje igrača

0
49
concord-–-mali-deo-igre-izazvao-razocaranje-igraca

Concord je prvi put najavljen prošle godine tokom PlayStation Showcase prezentacije. Otprilike godinu dana kasnije, PlayStation je objavio novi pogled na igru tokom State of Play prezentacije, što je dovelo do razočararanja među publikom.

Nakon ovog otkrića, studio se osvrnuo na nedavne komentare igrača. Prema studiju Firewalk, tim je pokazao samo mali deo igre.

Tokom nedavnog intervjua za VGC, direktorica Kim Kreines je branila Concord i objasnila zašto bi igrači trebalo da joj daju pravu šansu pre nego što izvuku zaključke.

Ona je objasnila da Firewalk gotovo da nije pokazao sav sadržaj igre. Tim i dalje ima puno poverenja u svoj rad, i čini se da su prilično sigurni da će se mišljenja promeniti čim se sve otkrije.

“Taj trenutak je tako mali deo svega na čemu smo radili godinama i godinama.”

Kim Kreines

Zanimljivo je da su mediji pohvalili glavni gameplay loop nakon nedavnih pregleda.

Čini se da izražavaju slično mišljenje, opisujući kako je praktično isprobanje pokazalo impresivniju stranu ovog hero shootera. Iako je teško predvideti kako će igrači reagovati na igru, Firewalk se trudi da ispuni očekivanja.

Tim je takođe potvrdio lansiranje 23. avgusta za PS5 i PC. Štaviše, otvorena beta je zakazana za 18. jul. Ovo će biti savršena prilika za igrače da sami isprobaju hero shooter i raščiste sve sumnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More