Capcom najavljuje novi remaster igre Dead Rising

0
40
capcom-najavljuje-novi-remaster-igre-dead-rising

PCPress.rs Image

Capcom je najavio novi remaster svoje igre iz 2006. godine, Dead Rising. Nova verzija, pod nazivom Dead Rising Deluxe Remaster, trenutno je planirana za izlazak ove godine na “najnovijoj generaciji platformi”. Možemo pretpostaviti da to uključuje barem PlayStation 5 i Xbox Series X/S, iako je moguće da će biti dostupna i na konzolama prethodne generacije. I Frank West i Willamette Parkview Mall izgledaju sjajno (iako Frank izgleda ima drugačiji glas u ovoj verziji). Ovaj projekat izgleda kao velika rekonstrukcija sa potpuno novim asset-ima, ali još nemamo potvrdu o obimu mogućih promena.

PCPress.rs Image

Istorija remastera i očekivanja

Ovo je drugi put da Capcom menja izgled ovog omiljenog naslova među fanovima. Igra je dobila HD remaster 2016. godine, koji je obeležio desetogodišnjicu originala, sa ažuriranjima koja su Dead Rising, Dead Rising 2 i Dead Rising 2: Off the Record dovela u moderno doba sa podrškom za 1080p i 60 fps. Međutim, hardver za igranje je od tada značajno napredovao, pa bi Deluxe Remaster mogao podići standard na 4K, ili možda dodati HDR kako bi krvavi prskovi izgledali još živopisnije. Na kraju krajeva, Frank je fotograf. Treba težiti najboljem kvalitetu slike.

Povratak omiljene serije

Proteklih godina tim za Dead Rising bio je prilično tih. Nakon izdavanja DLC-a za Dead Rising 4, jedina velika vest bila je da je Capcom zatvorio studio Capcom Vancouver, koji je bio odgovoran za franšizu. Nakon što su prebrodili otpuštanja koja su pogodila veliki deo industrije igara, ohrabrujuće je videti da se i dalje posvećuje pažnja ovoj zabavnoj i kamp seriji.

Izvor: Engadget

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.