Call of Duty: Black Ops 6 stiže u oktobru

0
51
call-of-duty:-black-ops-6-stize-u-oktobru

Već neko vreme znamo kroz curenja informacija da će sledeća Call of Duty igra biti povratak Black Opsu, sa Treyarchom koji vodi razvoj. Očekuje se da će igra biti zvanično otkrivena na Xbox Games Showcase u junu, ali datum izlaska je otkriven unapred.

Prema izvorima koji su razgovarali sa The Verge, sajtom sa poznatim vezama sa zaposlenima u Microsoftu, Call of Duty cilja na kasno oktobarsko lansiranje ove godine, umesto rano do sredinom novembra. Prema Insider Gaming, datum izlaska će specifičnije pasti na 25. oktobar.

Ovogodišnji Call of Duty će biti prvi objavljen nakon Microsoftove akvizicije Activision Blizzard. Već smo videli uticaj koji je prihod Activisiona doneo celokupnom poslovanju Xboxa. Microsoft će se oslanjati na ovogodišnji Call of Duty kao na veliki pokretač pretplata na Game Pass, jer će to biti prva nova igra u serijalu koja će biti lansirana prvog dana na servisu.

Microsoft održava Xbox Games Showcase 9. juna, sa glavnim događejem punim najava igara koja će biti odmah praćena deep-dive streamom za igru koja još nije najavljena. Veruje se da će ta igra biti Call of Duty: Black Ops 6.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More