Call of Duty: Black Ops 6 se vraća u devedesete 25. oktobra

0
53
call-of-duty:-black-ops-6-se-vraca-u-devedesete-25.-oktobra

Nova igra u serijalu Call of Duty, konkretno Black Ops 6, donosi nekoliko ključnih elemenata koji su fanovi očekivali.

PCPress.rs Image

Igra će imati potpuno razvijenu priču. To znači da igrači mogu očekivati bogat narativni sadržaj.

Klasični Prestige sistem rangiranja će se vratiti. To omogućuje igračima da resetuju svoj napredak i ponovo započnu uspon kroz nivoe sa dodatnim nagradama. Takođe, vraća se Zombies mod sa rundama, gde igrači preživljavaju talase zombija.

Treyarch, poznati razvojni studio koji je radio na prethodnim Black Ops igrama, vodi razvoj nove igre, što znači da će se nastaviti tradicija kvaliteta i stila karakterističnog za ovaj podserijal.

Black Ops 6 smešten u 1990-te

Radnja igre će biti smeštena u 1990-te godine, nastavljujući priču iz perioda Hladnog rata koji je bio tema prethodnih igara u serijalu.

Raven Software, još jedan poznati studio, preuzima vođenje kampanje. To obećava kvalitetnu priču sa globalnim misijama koje će kombinovati stealth igranje sa velikim akcionim scenama.

Lokacije priče uključuju Bliski Istok, južnu Evropu, Rusiju i SAD. Za one duboko upletene u fascinantnu priču Blops-a, Frank Woods i Russel Adler će se vratiti u šestom delu, a priča će biti povezana sa flashbackovima iz 1980-ih u Black Ops 2. Kampanja će se širiti iz “proširenog centra” smeštenog u sigurnoj kući gde će igrači moći da “uče o saveznicima, istražuju i rešavju zagonetke, prikupljaju priče i unapređenja” i naravno, biraju misije.

Multiplayer

Multiplayer je glavna stvar za većinu Call of Duty igrača, i to je područje gde Treyarch obično briljira. Ove godine, developeri ističu “omnimovement,” što će očigledno smanjiti linearno kretanje i pokrete u korist fluidnijeg sistema povezanih pokreta.

Omnimovement” u igri Call of Duty: Black Ops 6 omogućava igračima da se kreću na razne načine i u bilo kojem pravcu, što im daje veću slobodu i fleksibilnost u igri.

Što se tiče multiplayer režima, biće 16 osnovnih mapa — 12 za borbe šest na šest, i četiri strike nivoa koji podržavaju borbe dva na dva i šest na šest. Prema glasninama, Black Ops 6 označava povratak klasičnog Prestige igranja za najnaprednije igrače. Zombies u rundi će takođe biti u igri pri lansiranju sa dve potpuno nove mape, Liberty Falls i Terminus. Activision obećava više mapa i režima nakon lansiranja.

Black Ops 6 se polako približava datumu lansiranja — 25. oktobra 2024.godine. Prvo će biti otvorena beta verzija, sa pre-narudzbinama koji omogućavaju rani pristup kao i obično. Igra dolazi na PC Playstation 4 i 5, Xbox One i Series konzole. Nema Nintendo Switch-a ovog puta. Microsoft je verovatno zahtevao da Nintendo razvije hardverski moćniju konzolu kako bi se ostvario njihov dogovor. To bi moglo značiti da je Microsoft želeo da se osigura da Nintendo-ova konzola bude konkurentnija na tržištu i da pruži bolje iskustvo korisnicima.

Izvor: Engadget

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.