Bioshock 4 bi konačno mogao biti najavljen u junu

0
80
bioshock-4-bi-konacno-mogao-biti-najavljen-u-junu

Izdavač Take-Two je juče pružio niz ažuriranja kao deo svog kvartalnog izveštaja o zaradi. Sada imamo čvršći vremenski okvir kada će Grand Theft Auto 6 izaći, a ljudi u 2K Games se pripremaju da otkriju sledeću igru u jednoj od svojih “najvećih i najomiljenijih” franšiza.

2K će održati svoje veliko otkrivanje igre u petak, 7. juna, kao deo Geoff Keighley’s Summer Game Fest streama. Iako 2K ne otkriva koju igru će otkriti, već postoji nekoliko neposrednih kandidata koji nam padaju napamet.

Za početak, 2K Games radi na sledećoj BioShock igri već preko pet godina. Nedavne glasine su sugerisale da će uskoro doći do otkrivanja, pa bih ja stavio novac na to. Međutim, postoje još dve potencijalne igre koje dolaze na pamet.

Hangar 13 je započeo razvoj sledeće Mafia igre, kako je saznato kroz nedavne oglase za posao kao deo zapošljavanja tima za Mafia 4. Pored toga, Take-Two je nedavno stekao Gearbox Entertainment, vraćajući Gearbox i Borderlands franšize nazad pod zastavu 2K Games. Gearbox radi na sledećem glavnom Borderlandsu, iako bi moglo biti prerano da se bilo koja od sledećih Mafia ili Borderlands naslova otkrije. Trenutno, BioShock izgleda da je najbliži izlasku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More