Zvanično predstavljena Lenovo Legion GO prenosiva konzola

0
68
zvanicno-predstavljena-lenovo-legion-go-prenosiva-konzola

Pre nekoliko nedelja počeli smo da čujemo da Lenovo priprema svoj Windows uređaj za handheld gejming, sličan ROG Ally. Danas je Lenovo to zvanično objavio, najavljujući Legion Go, opremljen Ryzen Z1 Extreme procesorom za $699.

Legion Go će se isporučiti sa Windows 11, omogućavajući veću kompatibilnost sa PC igrama u poređenju sa Steam Deck. Iako većina igara može raditi na Decku koristeći Proton, neki naslovi, poput Destiny 2, ostaju nedostupni. Korišćenjem Windowsa umesto toga, ovaj problem se eliminiše. Uređaj će se isporučiti sa 8,8-inčnim 2560×1600, 144Hz ekranom i biće pokretan AMD-ovim Ryzen Z1 Extreme procesorom, koji je razvijen za handheld uređaje baš poput ovog. Ostale specifikacije uključuju 16GB RAM i do 1TB SSD.

Pored toga, Legion Go podržava Lenovo Legion Glasses, AR rešenje za igranje igara na većem, virtualnom ekranu, rezolucije 1080p i 60Hz.

Legion se isporučuje sa unapred instaliranim M.2 SSD-om, ali postoji i drugi slot, tako da ga možete nadograditi dodatnim skladištem ako vam ikada zatreba.

Ovo su pune specifikacije za Lenovo Legion GO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More