Zvanično je, Blizzcon 2023 će se održati u novembru

0
51
zvanicno-je,-blizzcon-2023-ce-se-odrzati-u-novembru

Jedna od najvećih i najvoljenijih gejming konvencija na svetu se konačno vratila. Po prvi put od 2019. godine, Blizzcon će se održati uživo u Anaheim Convention Centru, od 3. do 4. novembra.

BlizzCon 2020 je otkazan zbog pandemije korona virusa, ali je organizovan u onlajn formatu kao ”BlizzConline” u februaru 2021. godine. BlizzCon je od tada bio u ”hibernaciji”. Blizzard se u ovom periodu takođe našao u centru mnogih kontroverzi, kao što je tužba za diskriminaciju, seksualno uznemiravanje i loše uslove na radnom mestu.

Posle poduže pauze, Blizzard je zvanično najavio Blizzcon 2023, koji će se održati uživo u Anaheim Convention Centru, od 3. do 4. novembra. Blizzard je dodao da će u narednih nekoliko meseci objaviti više detalja o programu događaja.

#BlizzCon comes to Anaheim November 3-4, 2023

Details: https://t.co/IqzdybQCRy pic.twitter.com/WEwwRshytL

— Blizzard Entertainment (@Blizzard_Ent) May 17, 2023

Za sada znamo da će se tokom konferencije odigrati finale Overwatch World Cupa, a pored toga možemo da očekujemo najave za World of Warcraft, Diablo, Hearthstone, Overwatch (PvE možda?), ili možda čak potpuno novi IP.

”Bez obzira da li želite da steknete nova prijateljstva, sretnete vaše onlajn drugare, ili pak da uživate u velelepnim svetovima koje smo stvorili, BlizzCon je pravo mesto za vas. Naši igrači i fanovi su razlog zbog kog BlizzCon postoji. Jedva čekamo da vas sve ponovo vidimo”, izjavio je Blizzard.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More