Zvanični sajt za GTA VI bi uskoro mogao početi sa radom

Jedna od najiščekivanijih igara današnjice je definitivno GTA VI, za koji iz Rockstar Gamesa do sada nismo dobili nikakve zvanične detalje, već su jedini izvor glasine.

Glasine su do sada otkrivale da Rockstar stvarno nešto krčka iza zatvorenih vrata. Sada imamo sličnu situaciju, pošto su oštrooki fanovi primetili da su ažurirani sajtovi koji su u direktnom vlasništvu izdavača Take-Two Interactive, a vezani su za GTA VI. To su sajtovi gtavi.com, gtavicecityonline.com i gta-miami.com.

Sva tri sajta nisu aktivna ovog momenta, ali je Take-Two još pre nekoliko godina kupio domene kako bi se obezbedio. Nedavno ažuriranje, kao i promena lokacije domena iz Minhena na server u Njujorku, mogu značiti da bi zvanični sajt vezan za GTA VI uskoro mogao početi sa radom.

Ovo znači da nas nove vesti za ovaj dugoočekivani nastavak u kultnom serijalu, verovatno očekuju u narednom periodu. Ako je verovati jednom izvoru, najava GTA 6 bi se mogla odigrati već danas, 25. marta, što je malo verovatno, ili Rockstar planira da baci pravu bombu pred fanove i dodatno optereti internet neverovatnim vestima.

Pomno ćemo pratiti Rockstarov sajt u iščekivanju objave, i prvi ćemo vas izvestiti o bilo kakvoj promeni.

The post Zvanični sajt za GTA VI bi uskoro mogao početi sa radom appeared first on PLAY!.

Original Article