Zombi pucačina The Day Before će konačno dobiti pravi prikaz gejmpleja

0
34
zombi-pucacina-the-day-before-ce-konacno-dobiti-pravi-prikaz-gejmpleja

Developer Fntastic kaže da će uskoro otkriti „sirove snimke gejmpleja“ za DayZ, Long Dark i Rust-om inspirisanu survival igru, The Day Before, koja je trenutno druga na globalnoj listi na Steam platformi. Najava dolazi nakon raznih trejlera za igru, koji navodno prikazuju zombi pucačinu u akciji.

The Day Before je 27. januara 2021. dobio prvi trejler sa najavom, koji prikazuje nešto što je izgledalo kao grupa koja iz trećeg lica koja istražuje ulice i nebodere postapokaliptičnog grada. Još jedan 13-minutni trejler koji prikazuje vožnju, kao i sličnu grupu karaktera koji istražuju napuštenu benzinsku pumpu, usledio je u aprilu.

Dana 4. januara 2022. Fntastic je postavio video na svoj YouTube kanal koji očigledno prikazuje upotrebu ray-tracing tehnologije od strane The Day Before. Taj video praćen je raznim drugim trejlerima, od kojih je poslednji došao kao deo Nvidijinog događaja na CES 2023.

Sada, Fntastic kaže da će uskoro prikazati „sirovi snimak gejmpleja“ za igru, kao odgovor na različite zahteve zajednice igre.

„Nakon pažljivog razmatranja i razgovora sa našim liderskim timom, dobili smo odobrenje da podelimo informacije koje ste željno očekivali“, objavio je developer na Discord serveru The Day Before.

„Ovog meseca ćemo objaviti neobrađene snimke gejmpleja, u skladu sa brojnim zahtevima naše zajednice. Ovaj snimak će prikazati većinu funkcija i elemenata igre koje zahteva naša zajednica i pružiće jasan uvid u trenutno stanje razvoja za Dan ranije. Nadamo se da ćete uživati.”

The Day Before izlazi 1. marta.

Ispod možete pogledati 13-minutni montirani gejmplej trejler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More