Značajna poboljšanja dodata u GOG Galaxy 2.0

Ove godine se beleži izuzetan porast zasebnih platformi i lansera igara koji nude određenu dozu ekskluzivnosti a ujedno čine da je separacija između igrača još veća.

U svoj toj zbrci oko igara na različitim mestima na scenu stupa platforma Good Old Games(GOG) koja za glavni cilj ima da sve igre korisnika okupi na jednom mestu, bilo gde da se nalaze.

Iako se nalazi u veoma ranoj fazi testiranja, Galaxy 2.0 lanser je dao odlične rezultate i značajno pojednostavio sortiranje igara. Sada je dodat i Euphoria apdejt koji donosi dosta specijalnih novina pred igrače.

Prva i glavna novina je vezana za duplikate igara, odnosno one iste koje imate na više platformi, i one će od sada biti prikazane na jednom mestu, odnosno kao jedna igra. Dodate su i razne prečice koje pružaju bržu pretragu, a dodata je i pretraga po integrisanim platformama.

Od ostalih novina koje su stigle sa Euphoria apdejtom tu je lakše preuzimanje dodataka iz igara, znatno brže pokretanje aplikacije i manja upotreba resursa.

Ovo je definitivno korak u pravom smeru za GOG Galaxy 2.0 i nadamo se da će ideja masovno zaživeti kod igrača, pošto stvarno pruža lagodno iskustvo.

The post Značajna poboljšanja dodata u GOG Galaxy 2.0 appeared first on PLAY!.

Original Article