Zelda: Tears of the Kingdom prva Switch igra koja košta 70$, izlazi u maju

0
50
zelda:-tears-of-the-kingdom-prva-switch-igra-koja-kosta-70$,-izlazi-u-maju

Nakon prošlogodišnjeg odlaganja, mnogi od nas su se pitali da li će The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom izaći u prvoj polovini 2023. godine. Danas, Nintendo može da umiri sve fanove, sa današnjim Direct zatvaranjem imamo novi trejler i najavu datuma izlaska.

Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je direktan nastavak na Breath of the Wild. Ovog puta, Hirule je rastrgan i delovi zemlje lebde na nebu. Link će putovati i visoko i nisko u nastojanju da uspostavi red.

Potvrđeno je da će Legend of Zelda: Tears of the Kingdom koštati 70 dolara.

Pored standardne verzije, koja će biti dostupna po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 70 dolara, izdanje Tears of the Kingdom Collector’s Edition će biti objavljeno po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 129,99 dolara i uključuje fizičku verziju igre, knjigu sa konceptualnim umetnošću , Steelbook futrolu, čelični poster i set od četiri bedža.

Ovo je prvi put da je Nintendo naplatio više od 59,99 dolara za standardno izdanje digitalne Switch igre. Rivalski proizvođači konzola Playstation i Xbox podigli su sve svoje cene igara na 70 dolara u poslednje dve godine.

Igra bi trebalo da izađe 12. maja, ostavljajući prazničnu sezonu širom otvorenom za još jednu igru iznenađenja. Obzirom da je Metroid Prime Remastered konačno na putu, možda ćemo prvi put valjano pogledati Prime 4 pre kraja godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More