Zelda: Tears of the Kingdom ima impresivni trejler u susret izlasku

0
56
zelda:-tears-of-the-kingdom-ima-impresivni-trejler-u-susret-izlasku

Pre nekoliko nedelja, Nintendo je emitovao Direct sa fokusom na Zeldu, prikazujući novu igru za The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Sada je Nintendo objavio treći i poslednji trejler za igru uoči njenog lansiranja sledećeg meseca.

Trejler traje otprilike tri i po minuta i iskreno, zaista je dobar trejler. Dobijamo dobar pogled na Hyrule i mnoga plutajuća ostrva iznad, pre nego što Link sleti sa neba, čineći izuzetno sinematićni uvod.

Odatle idemo pravo u otvoreni svet. Ako ste mislili da će ovo biti samo više Breath of the Wild, pogrešili biste jer, sudeći po trejleru, ova igra ide mnogo dalje i ima veoma drugačiji otvoreni svet od prve igre.

Obzirom na to koliko je igra ambiciozna po obimu i mehanici, morate  se zapitati koliko će dobro raditi na Nintendo Switch-u pri lansiranju. Breath of the Wild je takođe imao neke treme prilikom lansiranja, ali developeri takođe imaju mnogo više iskustva u razvoju Switch hardvera sada, tako da se nadamo da se rani problemi mogu izbeći.

Legenda of Zelda: Tears of the Kingdom je direktan nastavak Breath of the Wild. Izlazi isključivo na Nintendo Switch 12. maja

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More