Zelda: Tears of Kingdom, nastavak na BotW, će navodno biti poslednji veliki naslov za Switch konzolu

0
47
zelda:-tears-of-kingdom,-nastavak-na-botw,-ce-navodno-biti-poslednji-veliki-naslov-za-switch-konzolu

Nintendo Switch je lansiran 2017. zajedno sa dugo očekivanom The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Nakon velikog uspeha, najavljen je nastavak – Tears of Kingdom. Sa nastavkom koji izlazi 6 godina nakon BOTW, nove glasine tvrde da će predstojeći naslov biti poslednje veliko Nintendo izdanje za Switch pre nego što se pređe na novi hardver.

Nakon otkrića portala Digital Foundry da je Nintendo Switch Pro, o kome se mnogo pričalo, na kraju otkazan, rasplamsali su se razgovori oko sledećeg hardvera proizvođača konzola, a insajder iz industrije Endi Robinson iz VGC-a je na Twitteru rekao:

„Koliko čujem, ne bih se iznenadio ako Nintendo počne da priča o novom hardveru do 2024. Nisam uveren da je još jedna ogromna first party igra osim Zelde ostala da bude objavljena na Switch-u.”

Nakon toga, drugi insajder industrije – Christopher Dring iz Gamesindustry.biz – raspravljao je o budućim Nintendo-ovim rezultatima igara (ili nedostatku igara) tvrdeći da „čuo sam da nakon Zelde, Nintendo već neko vreme neće imati značajnu igru.“

Ako je ono što je rečeno tačno, onda se toliko željeni naslovi kao što je nova Mario igra ili možda čak i Metroid Prime 4 razvijaju imajući na umu naslednika Switch-a. Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je jedini veliki Nintendo naslov za koji trenutno imamo datum izlaska, pa će biti zanimljivo videti šta proizvođač konzole ima da kaže nakon objavljivanja ove igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More