Završeno predlaganje kandidata za Top50 2022 izbor najboljih online stvari

0
52
zavrseno-predlaganje-kandidata-za-top50-2022-izbor-najboljih-online-stvari

Mikroprinc


Top50 2022

Nominacije za Top50 izbor najboljih online stvari u 2022. godini su zatvorene! Zahvaljujemo se svima koji su izdvojili malo svog vremena da pošalju predloge i nominuju omiljene sajtove, naloge na društvenim mrežama i mobilne aplikacije! Sada prelazimo na sledeću etapu u izboru a to je glasanje za prvo Top50 priznanje – Nagrada publike!

Top50 2022

Nagrada publike je samo jedno od Top50 priznanja koje dodeljujemo. Jedinstveno je po tome što je od početka do kraja u rukama publike, koja prvo nominuje svoja omiljena onlajn mesta, zatim glasa za najboljeg, od deset koji su dobili najveći broj nominacija.

Kao i do sada, imaćete punih nedelju dana da glasate za svog favorita među deset ponuđenih kandidata. Pratite nas jer ćemo sve detalje oko načina glasanja i pravila da objavimo sutra, 11. januara, na našem sajtu i društvenim mrežama.

Što se tiče ostalih dobitnika, o njima se brine žiri sastavljen od članova redakcije PC Press, kao i stručnog žirija koji je ove godine u sastavu: Lea Stanković, Executive Director, Communis; Stefan Despotović, direktor PR Centra, NIS; Miroslav Varga, stručnjak za digitalni marketing; Barbara Milenković, Tiktokerka i Uroš Bogdanović, konsultant, radio-voditelj i specijalista za radio i zabavu.

SBB


Tagovi: , , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.