Završen Awesome Games Done Quick 2020, prikupljeno preko 3,13 miliona dolara za prevenciju raka

Još jedno godišnje takmičenje u brzom prelaženju igara sa ciljem prikupljanja novca u humanitarne svrhe, zvano Awesome Games Done Quick, je privedeno kraju i ponovo je oboren rekord po pitanju sakupljene sume u odnosu na prethodne godine.

Na ovogodišnjem AGDQ je sakupljan novac za organizaciju koja se zalaže za prevenciju nastanka karcinoma i kroz 54.000 donacija je sakupljeno oko 3,13 miliona dolara, što je stvarno značajan novac u divno je videti da zainteresovanost raste sa svakim događajem.

Ukupna suma koja je prikupljena kroz ovaj događaj koji se održava od 2010. godine je preko 22 miliona dolara, koji su otišli raznim organizacijama i pomogli su mnogima u nevolji.

Imali smo prilike da valjano uživamo u majstorijama brojnih speedrunera, a naredni događaj ove vrste nam stiže krajem juna kao Summer Games Done Quick, gde se takođe prikuplja novac, samo za drugu dobrotvornu organizaciju.

The post Završen Awesome Games Done Quick 2020, prikupljeno preko 3,13 miliona dolara za prevenciju raka appeared first on PLAY!.

Original Article