Zaštita za telefon

0
45
zastita-za-telefon

Kupili ste novi iPhone, i šta sad? Uživaćete gledajući ga, dodirujući ga i koristeći sve nove funkcije. I uplašićete se da vam ne isklizne iz ruke, da vam ne ispadne na čvstu podlogu. Kako to da je pod tako čvrst? I kako to da su najveće šanse da vam u prvih deset dana ispadne telefon? Zašto uvek pada na ekran? Ok, ne pada uvek, ali je ogroman strah da će baš tako biti.

Skupi telefoni imaju klizavo staklo pozadi, i dok se ne naviknete na to trebaće malo vremena. A postoji i drugo rešenje. Zaštitna maska može biti spas za vaše noćne more. Apple ima najveći asortiman prateće galanterije, a zaštita telefona je glavna briga novih korisnika. Takozvane gaće svima trebaju.

iStyle

Naša prva preporuka je da kupite originalne maske, u autorizovanoj prodavnici Apple telefona. Tamo ima širok spektar proizvoda raznih veličina i boja. Svi imaju istu namenu – da sačuvaju telefon od slučajnih oštećenja. iStyle prodavnica nudi MagSafe sertifikovane maske, bilo da su tanke i providne, da su od čvršćeg silikona, ili od kože. Magnetni dodaci koji se stavljaju preko maske su upotrebljivi 100%. Da li će to biti držač za auto, dodatna baterija ili nešto treće, samo na vama je da izaberete dodatak…

Međutim, mnogi korisnici vole da se istaknu korišćenjem proizvoda kojih nema odmah iza ćoška. Internet šoping je za njih prava adresa. Od tih adresa, mi vam skrećemo pažnju na nekoliko provereno dobrih.

Catalyst

Za najzahtevnije korisnike, koji žele zaštitu i u slučaju apokalipse, ili jednostavno hoće da ne brinu koliko duboko rone na moru, ili da li je pod čvršći od telefona, preporučujemo Catalyst. Odmah da vam skrenemo pažnju na najočiglednije: telefon će biti ceo broj veći jer maska koja ga obuhvata mora da apsorbuje svaki potencijalni udarac, a ima i dodatnu zaštitu ekrana. Sigurnost koju dobijate nema cenu! Kad se radi o zaštiti, futrole ispunjavaju vojne standarde. Pojedine su kompatibilne sa MagSafe standardom i nema bojazni da će se magnetni nastavak sam otkačiti tokom korišćenja.

Mujjo

Ruku na srce, ne žele svi totalnu zaštitu. Dovoljno je da telefon izgleda lepo i da bude udoban pri korišćenju. Mujjo eko kožne maske ispunjavaju oba uslova. Dodatno postoji opcija da imate i slot za platnu karticu pozadi. Maska ima uzdignut zid oko kamera, ne bi li ih zaštitila kada je telefon leđima naslonjen na sto. Čulo dodira i pre svega vaši prsti će vam biti zahvalni. Toplo preporučujemo ove futrole, jer će ponuditi odličnu sveobuhvatnu zaštitu za telefon i nastaviće da izgledaju odlično u godinama korićenja, koje su pred vama. Takođe su kompatibilne sa MagSafe „priborom“.

Nudient

Na kraju bi vas još uputili na maske koje su prilično tanke. Skoro da uopšte ne dodaju u struku telefonu, a ipak pružaju odgovarajuću zaštitu. Lako se postavljaju a skidaju skoro lako. Ovo poslednje je plus, jer kad bi se lako skidale, možda bi lako i ispadale, a to ne bi valjalo. Nudient maske su pravo osveženje u velikoj ponudi iPhone galanterije. Precizno su izrađene, čvrste konstrukcije, mekane unutra, i ne klizaju se. Šta još više tražiti od maske za telefon? Ko želi da se istakne u moru običnih maski, Nudient ima i posebnu Form kolekciju. Od ćoškastog iPhona, čvrsta PC plastika ergonomskog dizajna pravi savršeno prijanjanje u šaci.

Read More