Započeta faza produkcije za Iron Man igru

0
50
zapoceta-faza-produkcije-za-iron-man-igru

EA Motive studio je imao spor početak, počevši kao studio za podršku na Battlefront 2 pre nego što je proveo neko vreme radeći na sopstvenoj franšizi, koja je nažalost kasnije otkazana. Studio je imao svoj prvi hit sa Star Wars: Squadrons, a i ove godine nas je impresionirao sa Dead Space Remake-om. Sada, Motive svoje napore usmerava ka Iron Man naslovu, koji je zvanično ušao u puni razvoj.

Saznali smo iz intervjua krajem 2022. da je Iron Man još uvek u pretprodukciji. Čini se da studio sada ima tu osnovu i da je započeo produkciju. Ovaj period razvoja je daleko najduži, jer uključuje izgradnju igre, generisanje sredstava, podešavanje sistema i uklanjanje grešaka.

Pored Iron Man, EA Motive takođe želi da nastavi rad na Dead Space serijalu i nada se da će uskoro dobiti zeleno svetlo od rukovodilaca EA. Imajući to na umu, EA Motive se može proširiti u studio sa više projekata i sa značajnim budžetom pri ruci.

Iron Man je najavljen prošle godine kao deo napora da se preduzme curenje informacija i da se angažuju developeri za tim. EA Motive je imao brzo vreme razvoja sa Star Wars Squadrons i Dead Space Remake-om, ali bismo očekivali da će Iron Man-u potrajati malo duže. To definitivno neće biti naslov za 2023. godinu, ali možda ćemo dobiti ažuriranje o napretku pre nego što se godina završi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More