Za samo sat vremena preuzeto preko milion kopija Total War: TROY na Epic Store

0
91

Popularnost promocija kompanije Epic Games u kojima se dele besplatne igre je izuzetno velika, pogotovu kada je u pitanju neki naslov višeg kalibra, što je u prošlosti umelo izazvati probleme u funkcionisanju platforme.

Do sada se o popularnosti određenih besplatnih igara govorilo samo opisno, bez pružanja konkretne brojke, ali u slučaju Total War Saga: Troy otkriveno je da je samo tokom prvog sata preuzeto preko milion kopija igre. Ono što čini ovaj naslov specijalnim je da se on sada pojavio po prvi put, a zahvaljujući ekskluzivnom dogovoru sa EGS, on je tokom celih 24h skroz besplatan.

Naravno, broj preuzetih kopija je sada dodatno porastao i nadamo se da će biti otkriven ukupan broj za period od 24h, koliko promocija traje. Iako deluje kao nesvakidašnji potez, ovo može doneti dodatni profit izdavači, pošto se više puta dešavalo da i manje popularni naslovi dobiju pojačanje prodaje nakon što budu dostupni besplatno na EGS.

U drugim vestima za besplatne igre, Epic Games do narednog četvrtka nudi Remnant: From the Ashes i Alto kolekciju.

We've had one million downloads for TROY in the first hour! Thanks to everyone who claimed it – and if you didn't, there's still just under 21.5 hours to get it for free, courtesy of @EpicGamespic.twitter.com/eVNjiketzg

— Total War (@totalwar) August 13, 2020

The post Za samo sat vremena preuzeto preko milion kopija Total War: TROY na Epic Store appeared first on PLAY!.

Original Article