Za instalaciju launchera besplatno dobijete GTA SA

Ako vam već nije puna kapa raznih game launchera poznatih servisa, proizvođača i distributera igara, obradovat ćemo vas da je stigao još jedan, ovoga puta u izdanju Rockstar Gamesa koji predstavlja centralno mjesto za pristup u preuzimanje, igranje i dakako online kupnju njihovih naslova.

Kako bi ljude natjerao na instalaciju svojeg Rockstar Games Launchera, Rockstar je povukao pametan potez, pa će svima koji ga preuzmu pokloniti originalnu igru GTA: San Andreas.

Ova akcija je limitiranog trajanja, što znači da besplatan GTA:SA uz launcher neće biti stalno u ponudi, no Rockstar ne navodi do kada će biti dostupan, pa se požurite ako ste zainteresirani.

Kada igru nakon instalacije launchera "claimate", ona će biti odmah dodana u biblioteku vašeg Social Club računa.

Za očekivati je da će Rockstar imati ovakve akcije stalno poput Epica, čiji launcher sada nudi po dvije besplatne igre svaki tjedan.

Ako vas zanima koje su sve igre podržane launcherom, Rockstar je objavio da su to Grand Theft Auto V, Max Payne 3, L.A. Noire, Bully: Scholarship Edition, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas i L.A. Noire: The VR Case Files koja je podržana ali ne i dostupna za kupnju preko Rockstar Games Launchera.

Original Article