YouTube zaista mrzi blokatore reklama, počinje da preskače i isključuje zvuk na video snimcima

0
58
youtube-zaista-mrzi-blokatore-reklama,-pocinje-da-preskace-i-iskljucuje-zvuk-na-video-snimcima

ERP 2024


PCPress.rs Image

YouTube se već neko vreme bori protiv blokatora reklama, preporučujući korisnicima da se ili pretplate na YouTube Premium ili isključe blokator reklama i pomire se sa sve većim brojem reklama na platformi.

PCPress.rs Image

Da biste rešili problem, onemogućite blokator reklama ili se pretplatite na YouTube Premium

Platforma je usvojila razne trikove, poput usporavanja, odbrojavanja vremena i drugih, kako bi podstakla više korisnika da pređu na fer načine monetizacije. Najnoviji potez YouTube-a protiv blokatora reklama je da počne potpuno da preskače video snimke pa čak i da isključuje njihov zvuk.

Reddit korisnik SDHD4K je podelio najnoviju taktiku YouTube-a protiv blokatora reklama. Ako imate uključen blokator reklama, reprodukcija video snimka će vas odmah prebaciti na kraj, potpuno preskačući reprodukciju.

Drugi korisnici u Reddit temi su pomenuli da takođe imaju problem sa nestankom zvuka kada koriste blokator reklama na YouTube-u. Oni mogu da podešavaju klizač za jačinu zvuka kako bi vratili zvuk, ali se on ponovo isključuje čim napuste klizač. Dakle, ako nekako uspete da zaobiđete preskakanje videa, imaćete iskustvo gledanja videa bez zvuka.

Blokiranje blokatora reklama je igra mačke i miša, iako se čini da ovaj problem uglavnom pogađa Adblock Plus. Neki blokatori reklama su već implementirali zaobilazna rešenja za ovaj problem. Korisnici izveštavaju da uBlock Origin dobro radi na Firefox-u i Brave-u, dok drugi preferiraju Opera GX pretraživač ili alternativne klijente kao što je FreeTube.

Ipak, snažno preporučujemo korisnicima da razmotre YouTube Premium kao opciju. Priznajemo da je iskustvo sa reklamama na YouTube-u značajno pogoršano poslednjih meseci, sa više dugih, nepreskočivih reklama. Uzmite u obzir koliko vi i vaša porodica koristite YouTube kao uslugu, pa razmotrite da li ima smisla uzeti porodičnu pretplatu na YouTube Premium i uživati u YouTube Music-u zajedno s njim.

Izvor: Androidauthority

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.