Yettel Sve – objedinjena ponuda za mobilnu telefoniju, kućni internet i TV

0
54
yettel-sve-–-objedinjena-ponuda-za-mobilnu-telefoniju,-kucni-internet-i-tv

Yettel je prestavio novu ponudu pod nazivom Yettel Sve,  koja obuhvata usluge mobilne telefonije, televizije i kućnog interneta, objedinjene na jednom računu, uz značajnu uštedu.

PCPress.rs Image

„Ljudi žele jednostavna rešenja kad koriste savremene tehnologije. Zato smo, nakon dve godine od kad imamo odvojene ponude za mobilne i fiksne usluge, kreirali Yettel Sve.  Ova jednostavna i razumljiva ponuda nudi kombinaciju usluga za svako domaćinstvo i značajne pogodnosti za korisnike. Praktično, sve što je korisnicima potrebno od telekomunikacionih usluga, nalazi se u Yettel Sve“,  izjavio je Saša Filipović, izvršni komercijalni direktor.

Yettel Sve donosi uštedu u iznosu od 36 hiljada dinara za dve godine, dodatni popust za uključivanje dodatnih mobilnih brojeva, i mogućnost kupovine mobilnih telefona na rate.

PCPress.rs Image
Saša Filipović, izvršni komercijalni direktor, Yettel

Korisnicima je sada na raspolaganju šest paketa u najboljoj mobilnoj i fiksnoj mreži, prema umlaut  testu. Tu su Yettel Sve, Yettel Svuda i Yettel Kod Kuće, sva tri paketa u M i L opcijama, u zavisnosti od kombinacije željenih usluga. Ono što ponuda donosi jeste i novo ime TV platforme, koja se od sada zove Yettel TV.  Za pakete  Yettel Sve i Yettel Svuda mobilni, glasovni i internet saobraćaj je neograničen, dok korisnici paketa koji uključuju Yettel TV mogu potpuno besplatno aktivirati jedan od servisa, Deezer ili Max (HBO).

PCPress.rs Image

Sve to dostupno je u najboljoj mobilnoj mreži, kao i mreži sa najboljim kućnim internetom, prema poslednjem uporednom merenju internacionalne nezavisne kompanije umlaut, koja uporedno testiranje kvaliteta mreža sprovodi u 120 zemalja sveta.  Na poslednjem merenju sprovedenom u periodu od oktobra 2023 do marta 2024. godine, Yettel mobilna mreža ostvarila je najbolji ukupni rezultat, kao i najbolji rezultat u kategoriji merenja pokrivenosti mobilnim internetom. Kad je u pitanju uporedno merenje kućnog interneta na tržištu Srbije, Yettel je dobio najviši ukupni rezultat, kao i najbolji pojedinačni rezultat u kategorijama brzina otpremanja podataka i latencija.

Više detalja o Yettel Sve ponudi možete pronaći na linku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.