Yettel aplikacija menja način na koji koristimo tehnologije

0
54
yettel-aplikacija-menja-nacin-na-koji-koristimo-tehnologije

Industrija telekomunikacija transformiše se uporedo s načinom na koji ljudi komuniciraju. Prema zvaničnim statistikama, tokom prošle godine pristup Internetu imalo je gotovo dve trećine svetske populacije.

PCPress.rs Image

Internet je postao sastavni deo svakodnevnog života i značajno određuje kako organizujemo život i delimo informacije. Korišćenje tehnologije utiče na kvalitet života i vreme koje imamo na raspolaganju za sebe. Ukoliko ih koristimo racionalno i efikasno, imaćemo i više vremena da se posvetimo stvarima koje zaista volimo. Upravo iz tog razloga, Yettel je svojim korisnicima omogućio da kroz aplikaciju obave gotovo sve aktivnosti zbog kojih bi morali da idu u prodavnicu ili zovu kontakt-centar.

Yettel aplikaciju trenutno koristi više od 1,4 miliona korisnika mesečno, i stalno se uvode nove funkcionalnosti.

Kako Yettel aplikacija štedi vreme?

Sve je počelo od Yettel petka, digitalne grebalice koja korisnicima omogućava da osvoje različite pogodnosti, od popusta na Yettel i partnerske proizvode i usluge, do mobilnih uređaja za dinar. Danas, posle gotovo deset godina, Yettel aplikacija postala je digitalna platforma, koja omogućava da korisnik sam uradi gotovo sve što i u bilo kojoj Yettel prodavnici i samostalno upravlja većinom usluga.

Sve se nalazi na jednom mestu. Krenimo od računa koji se nalazi u aplikaciji. Račun možete platiti u samo par klikova. Umesto da idete u poslovnice ili čekate redove u bankama i plaćate proviziju, dovoljno je da uđete u aplikaciju, s bilo kog mesta. Digitalizacija znači i racionalno korišćenje prirodnih resursa, zato se na aplikaciji, pored računa i listinga, nalaze i svi potpisani ugovori. Ne zauzimaju mesta po fasciklama ili fiokama, a uvek znate gde su. Takođe, možete promeniti paket, pregledati detalje računa, aktivirati roming ili bilo koju od digitalnih usluga.

PCPress.rs Image

Još jedna od pogodnosti, koja je dostupna i van Yettel mreže, jeste Yettel Shopping. Platforma za popuste gde su dostupne najbolje ponude i pogodnosti kod više desetina različitih partnera. Zasnovana je na naprednoj analitici, a čitav tim radi na pripremi popusta za ponude iz različitih segmenata. Pre bilo koje kupovine proverite da li možda imate popust na Yettel Shopping-u. Popusti su dostupni za tehničku robu, različite usluge, putovanja, avio-karte, proizvode iz maloprodajnih lanaca i mnogo toga drugog. Tokom 2023. nekoliko stotina odabranih partnera predstavilo je svoju ponudu, a broj preuzetih kupona premašio je 100.000 mesečno.

U okviru aplikacije dostupan je i segment Yettel Zelene staze. Kako bi boravak u prirodi bio što bezbedniji, u saradnji sa Gorskom službom spasavanja, mapirane su i obeležene šetačke i biciklističke staze širom Srbije. Trenutno se u toj sekciji nalazi 60 pešačkih i 18 biciklističkih staza. Dovoljno je samo pronaći odgovarajuću stazu i uživati u bezbednom boravku u prirodi.

Danas, posle gotovo deset godina, Yettel aplikacija postala je digitalna platforma, koja omogućava da korisnik sam uradi gotovo sve što i u bilo kojoj Yettel prodavnici. Yettel aplikaciju trenutno koristi više od 1,4 miliona korisnika mesečno, i stalno se uvode nove funkcionalnosti

Pored opcija da platite račun, pregledate listing, upravljate brojevima, odnedavno je moguće inicirati plaćanje parkinga u svim gradovima širom Srbije i kupiti karte za gradski prevoz u Beogradu. Tu je i opcija Safe Net gde po ceni od 99 dinara mesečno dobijate zaštitu od zlonamernog softvera i krađe podataka. I još puno drugih mogućnosti.

Yettel želi da omogući korisnicima da jednostavno koriste nove tehnologije i uštede vreme i novac. Daljim razvojem tehnologije, razvijaće se i aplikacija, konstantnim uvođenjem novih funkcionalnosti.

www.yettel.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.