Yakuza Kiwami 2 i još tri nova naslova dadata na Xbox Game Pass na PC-u

Xbox Game Pass servis nastavlja da raste iz nedelje u nedelju i to primarno kroz dodavanje novih igara koje dodatno obogaćuju već jaku ponudu.

Sada je predstavljeno 4 novih naslova koji će postati dostupni za PC verziju Xbox Game Pass servisa. To su Yakuza Kiwami 2, F1 2019, Nowhere Prophet i The Touryst.

Iz ovog paketa se najviše izdvaja Yakuza Kiwami 2, rimejk drugog dela u Yakuza serijalu, sa otvorenim svetom i akcionim avanturisanjem, koje donosi razne gejmplej inovacije u odnosu na original i niz drugih poboljšanja.

Što se tiče drugih naslova, F1 2019 je standardna trkačina inspirisana Formula 1 trkama za sezonu koja je iza nas, Nowhere Prophet je kartična igra u kojoj se kartama odvija borba na proceduralno generisanoj mapi i nizom pratećih mehanika. Na kraju imamo The Touryst, igru koja se tek nedavno pojavila za PC, i koja nosi elemente istraživanja kockastog sveta, tako da sa ovim paketom XGP igara postoji za svakog ponešto.

Svi naslovi su već dostupni za igranje putem Game Pass servisa, i to naravno sa istom cenom naknade, zbog čega Microsoft zaslužuje sve pohvale za ovaj servis koji mu trenutno ne donosi veliki profit, ali pomaže raznim developerima u povećanju prodaje.

More games (four, to be precise) pic.twitter.com/uHZR2xGMMq

— Xbox Game Pass For PC (@XboxGamePassPC) July 30, 2020

The post Yakuza Kiwami 2 i još tri nova naslova dadata na Xbox Game Pass na PC-u appeared first on PLAY!.

Original Article