Xiaomi Trouver SOLO 10 bežični usisavač

0
228

Trouver SOLO 10 je bežični, tj. baterijski štapni usisavač s litij-ionskim punjivim baterijama i motorom bez četkica snage 300W. Nisam bio siguran jesu li ovi bežični usisavači dovoljno snažni pa zato do sad nisam kupio nijedan, premda sam vidio da su puno praktičniji od ovih s kablovima. Ali kako sam sad naletio na dobru akciju, odlučio sam kupiti ovog i stvarno sam zadovoljan.

Kupiti ga možete na Geekbuying stranici (dostava je iz Češke), a cijena s dostavom u Hrvatsku je trenutno 94€ (cijena je takva danas, 01.12.2021. i piše da je akcija još 4 dana):

Snimio sam i video da vidite usisvač i lakše se odlučite jel tako nešto za vas (pretplatite se na moj Youtube kanal – besplatno je: https://goo.gl/iMnXte, pratite me i na Facebook-u: https://www.facebook.com/bswireless.brodski.stupnik/):


Trouver SOLO 10 ima snagu usisavanja od 18000Pa što je očito dovoljno za uobičajeno usisavanje bar na ovoj najvećoj razini. Imaju još dvije niže razine snage koje su dovoljne za usisati glatke podove, ali za tepih i slično je najveća razina definitivno najbolja.

Na najvećoj razini baterija traje nekih 10 minuta usisavanja, a puni se od 0 do 100% za oko 3 i pol sata.

Za smeće ne treba vrećica već se skuplja u plastičnoj prozirnoj posudi, a zrak se filtrira kroz plastičnu mrežu, spužvu debljine oko 1cm i HEPA filter. Posuda za smeće i filteri su perivi, samo ih dobro osušite prije ponovne upotrebe.

Stopa za usisavanje ima ugrađenu rotirajuću četku koju pokreće elektro-motor od 40W što puno pomaže kod usisavanja, pogotovo tepiha jer četka izvuče dlake i slično tako da ih usisavač može povući.

Original Article