Xiaomi sprema i Mi Mix 2S iz gornjeg segmenta

Xiaomi se poslednjih dana sve više pojavljuje u medijima, a kineska kompanija prema svemu sudeći ima nekoliko zanimljivih uređaja u pripremi. Najveći deo informacija o Xiaomi telefonima, tiču se dešavanja oko MWC 2018 sajma i implementacije Snapdragon 845 čipseta.

Xiaomi Mi 7 će imati 8GB RAM-a i veliku bateriju

Kako je predstavljanje premijum Xiaomi Mi 7 modela odloženo nakon MWC-a, pažnja se usmerava ka Mi Mix 2S telefonu. Uređaj je nedavno primećen na AnTuTu benchmarku, sa Snapdragon 845 čipsetu. Sada se pojavio i zvanični Xiaomi baner, koji takođe sugeriše impresivan hardver koji će Mi Mix 2S imati.

Baner lista 5.99-inčni panel, 8GB RAM-a i 256GB skladišnog prostora, pored već pomenutog premijum Qualcomm čipseta. Ono što je verovatno i najimpresivnije, jeste opisano kao “Full Screen design 3.0” i ukazuje na edge-to-edge monitor. prema onome što je moguće videti, Mi Mix 2S ima još tanje bezele nego što je imao Mix 2 model. Jedino se prednja kamera malo ističe u gornjem desnom delu uređaja.

Ostale glasine sugerišu dve 12MP kamere na poleđini, bazirane na Sony IMX363 senzoru. Tu je i senzor otiska prsta ispod displeja, kao i AI tehnologija koja pokreće algoritme za prepoznavanje lica.

Izvor: GSMArena

Article source: https://www.benchmark.rs/vesti/xiaomi_sprema_i_mi_mix_2s_iz_gornjeg_segmenta-74949