xiaomi-mi-s

Sve rjeđe viđamo smartfone sa zaslonima manjim od 5 inča, čak je i za nižu klasu standard upravo ta veličina uz rezoluciju 720p koja daje cca. 300 piksela po kvadratnom inču. Od aktualne ponude, kao jedini poznatiji manji uređaji se ističu iPhone 7 (4,7″) i Sony Xperia X Compact (4,6″) te iPhone SE, ako ćemo se spustiti skroz do 4 inča. iPhone 7 nudi vrhunske performanse, dok Xperia X Compact malo kaska jer nije dobila najjači Snapdragon kao veća braća, što je prije bila praksa – no tu nije kraj svijeta jer su performanse ipak vrlo dobre.

Ono što nijedan od ta dva uređaja nema je full HD zaslon, a Xiaomi Mi S koji se upravo ukrcao na vlak tračeva i glasina bi ga trebao nuditi na dijagonali od 4,6 inča uz cca. 490 ppi. Ako se sjetite HTC-ovog One M7 iz 2013., on je bio blizu s 470 ppi na dijagonali od 4,7 inča. Nadalje, priča se o procesoru Snapdragon 821, 4 GB RAM-a, 128 GB interne memorije, 12 MP kameri sa Sonyjevim senzorom IMX378 te bateriji kapaciteta 2600 mAh.

mi-s

Trenutno je pitanje je li ovaj model uopće stvaran, no i ranije je bilo govora o njemu i poznato je da gdje ima dima sigurno ima i vatre. Jedino što čudi je naziv koji ne sadrži nikakav minimicro ili nano, budući da je za mnoge već i 5 inča mini.Article source: http://mob.hr/xiaomi-mi-s-zvijer-s-46-incnim-zaslonom/