Xbox sprema veliku prezentaciju za Gamescom 2021

0
290

Zvanično je potvrđeno da će se Xbox naći na Gamescom-u 2021, a kompanija želi da nas još više natera da iščekujemo igre koje su već najavili, i pruži nam detalje o naslovima o kojima ne znamo dovoljno ili skoro ništa. Gamescom priprema poćinje 24. avgusta i možete je gledati od 19:00 po našem vremenu. Sledećeg dana će Geof Kitli zvanično otvoriti gejming spektakl, i usvesti nas u Bethesda MainStream.

Trenutno ne znamo šta će biti prezentovano, ali kandidati su The Elder Scrolls Online sadržaji, bez kojih ne prolazi ni jedan Bethesda događaj, Fallout 76 i Starfield. Microsoft je objavio i da ćemo videti na čemu rade manji studiji koji rade za Xbox Game Studios grupu, kao i igre koje će doći na Xbox Game Pass. Psychonauts 2 izlazi 25. avgusta tako da je gotovo sigurno da će igra biti u fokusu tokom ovog događaja.

Microsoft se nada da će ove najave držati gejmere okupirane do pretrpane praznične sezone. Najavljen je i specijalni događaj Xbox FanFest, ali nemamo detalje o kakvom se zapravo skupu radi. Samo znamo da će se održati onlajn. Dok Gamescom traje, na Microsoft prodavnici počeće velika rasprodaja, a pojedine naslove ćete moći da nabaviti sa popustom do 75%. Gamescom će trajati od 25. do 27. avgusta, zato ne zaboravite da označiti te datume na kalendarima.

The post Xbox sprema veliku prezentaciju za Gamescom 2021 appeared first on PLAY!.

Original Article